Blogg | 15 June 2020

Helgens aktivitet

…har bestått av badminton vid Eriksdalsbadet på lördagsmorgonen och lite kajak på söndagen.

Vet inte vad det var, men tippar på sömnbrist och för mycket kaffe, men lördagens badminton var ingen rolig upplevelse för oss. Vi fick genomlida den mer eller mindre. Spelet var sådär, men det har ändå varit skönt att röra på sig direkt på morgonen. Matcher kl 09:00 är ändå de skönaste, när man är klar med sig träning och sedan redo för en heldag med annat för sig. Så vad gjorde vi sen? Jo, vi gick hem, åt en riktigt fin frukost och jag somnade i 3-4 timmar, så ja, jag sov bort hela lördagen. Vaknade vid 15:00 och drog igång högväxeln – vi skulle hinna till Brunnsviken för lite kajak.

Väl där insåg vi att, ja, det blir en omöjlighet – det kryllade av folk på både uthyrningen, badbryggorna och det var även fullt i vattnet bland alla kajaker, kanadensare, ankor, badbollar, folk som plaskade och hoppade från bryggor!

Vi fick skriva upp oss på en lista och fick plats nr 5. Eftersom uthyrningen stängde vid 19:00 och vi ville hyra kajaken i två timmar fick vi vänta till cirka kl 17:00 för ett beslut om plats, men väl kl 16:45, efter cirka 1 timmes solande i gräset, fick vi ge oss och styrde bilen hem. Hämtade upp en god sushi och intog en bra plats på balkongen – alltid soligt, folkfritt och bekvämt.

Eftersom kajaken failade i lördags var vi först i kön på söndagmorgon istället och kunde lyckligtvis hyra en tvåmanskajak i några timmar.

Jag fick en skön t-shirt bränna och vi njöt av varje liten våg som vi fick surfa på. Alltid en sådan teamkänsla när man ror mot samma mål.

Efter det korta äventyret fick vi ge oss och återigen drog hem för en god frulle och lite vila.

Jag jobbade resten av kvällen medan Katya har utnyttjat tillfället och spelat PS4.