Blogg | 31 May 2020

33!

Oh wow!

Hej, mitt namn är Alex och jag är 33 år gammal. Hur sjukt låter inte detta? Jag som fortfarande känner mig som ett vuxet barn med mycket ansvar, men även så mycket kvar att uppleva…

Vi har en väldigt fin tradition i vår familj – att alltid ringa den som fyller år kl 00:00 på natten och gratulera! På det sättet blir man också först att gratta sina nära och kära. Alltid lika kul att räkna sekunder efter att klockan slagit om till 00:00:01. Så var det även i år, fast jag fick SMS istället, för min kära mor ville inte väcka mig i tron om att jag sov (efter ett SMS tidigare på kvällen om jag går och lägger mig en stund). Hon visste inte att kvällens power nap var avslutad och jag var pigg på att bli gammal! Så jag fick ringa upp och gratta henne – det var ju Mors Dag samtidigt!

Jag la mig 00:30 och hade väckarklockan inställd på 07:00 för att hinna ta mig till Hagaparken och ta ett varv i solen innan övriga dagens aktiviteter skulle ta vid. Jag är inte så mycket för att bli väckt med tårta och presenter på morgonen och jag jag tycker att frukost i sängen är det äckligaste som finns (men respekterar andra som tycker tvärtom) – det gjorde man när man var barn, nu får jag energi av annat. Dessutom så vill jag att alla som gratulerat mig natten innan ska få sova ut och inte stressa upp tidigare än mig.v Speciellt om ens födelsedag är på en helg eller ja, om man ska till jobbet samma dag.

Tillbaka till rundan… Det var 22 C varmt på morgonen och jag fick in min 1-mils runda i ett härligt avslappnande tempo – lite motion som gav mig nya krafter för resten av dagen.v Det var en mycket bra runda som jag njöt av varje sekund. I mål på över en timme, jag vet, inte så snabbt, men vem bryr sig?

Hämtade mor min på vägen hem till oss för att hon inte skulle bära en massa med sig. Hon kom ut med ballonger, presenter och mer mat som skulle bli vår brunch hemma hos oss. Älskade mamma!

Hemma väntade Katya med ett uppdukat bord med mer presenter från henne – älsklingen som gjort så fint hemma! Sen var det bara mat och mer mat med många skratt.

Det var så fint väder så vi bestämde oss för att dra till Sigtuna för en promenad utan folk. Trodde vi… Jag har aldrig sett så mycket folk i Sigtuna som igår. Så det blev dagens fail även om vi ändå hade det kul på vägen med massor av selfies och hög musik i bilen längst E4:an.

Tillbaka hem. Snabb städning. Dusch. Sen var det PS4 Pro hela kvällen. Rejält med Tekken7 och GranTurismo. Och jäklar vad svårt det var att stänga av spelen för kvällen… Liiiite till…

Men vi skulle upp tidigt och jobba. Dessutom skulle det vara ett nytt bokföringsår, så som vi ekonomer säger – gott nytt år!

Det ska bli en fint år detta! Jag känner det! Jag har allt jag behöver – mina nära och kära nära mig.

Tack för alla gratulationer! Det värmer!

<3