Blogg | 23 May 2020

Dagens aktiviteter.

Det började redan igår. Jag och Sebbe drog en runda på 11 km igår runt Brunnsviken som gick väldigt bra och som ett försök till att hålla det goda tempot uppe sa vi att vi skulle ses redan 07:30 vid parken för en repris.

Så det var just så dagen började. 07:30 vid Sebbe. Vid 07:45 vid parken och klockan startade räkna pulsen och de kilometrarna för dagens runda.

Även om rundan var ’sådär’ var det ändå en riktigt bra start på morgonen. Alltid lika trevligt att få känna på pulsen.

Snabbt hem. Snabb dusch och ombyte för vi skulle vidare med Katya till MoS för att kolla på nya glasögon och linser. Jag passade på att handla på Nespresso under tiden och har återigen sneglat på de solglasögon som jag skulle vilja ha.

Några timmar senare har vi lagt en beställning på ett par RayBans som Katya valt. Blev riktigt snyggt och passande för hennes vackra blåa ögon. Nu väntar vi till de ska landa för upphämtning.

Handlade på vägen hem och köpte typ 4kg bananer. Det blev en god smoothie av några av dem.

Fast forward några minuter och jag ligger i soffan helt utslagen efter så många kilometer det senaste dygnet. Älskar att sova mitt på dagen och njuta av senare delen av dagen med nya krafter – det gör dagen längre och helgen känns riktigt bra och gör en utvilad.

Lite Nintendo spel på det och en god middag som Katya lagat. Mums!

Nu har vi sett en väldigt bra film – betyg 7.1 på IMDB – heter ”Midsommar” och är en thriller med bra effekter och story. Länge sedan man sett en så bra och annorlunda film. Rekommenderas!

En vääääldigt skön dag. Mer imorgon. Ska försöka jobba lite och kanske ta tag i den där drömmen jag har… 