Blogg | 30 May 2020

DualShock – PS4 Pro!

Wohoo! För cirka två år sedan har jag och Katya suttit hemma en kväll och undrat om vi inte ska spendera en fredag med tv-spel. Vi började kika runt och undrade om vi verkligen skulle investera i några dyrare spel som ex-vis PS4 eller Xbox. Ingen av oss är ju någon spelfantast, men några spel har vi ändå spelat – främst på mobilen och kanske cirka 30 minuter per vecka, mest när man ex-vis lagar mat och väntar på att den där rätten i ugnen ska bli färdig.

Vi valde då att köpa en retro Nintendo med Super Mario och några andra spel från 80-/90-talet. Det visade sig vara en rolig sysselsättning och några kvällar har spenderats här och där framför dessa spel med många skratt och mindre tävlingar oss emellan. Nu när det visat sig vara roligare än vi trodde har vi valt att ta det ett steg vidare.

Imorgon fyller jag år och jag har önskat mig en PS4 Pro – något vi båda ville, men kanske inte riktigt vågade skaffa. Nu är vi där och det ska bli kul att se hur tävlingsdjävulen i oss reagerar när det hettar till på riktigt! :)

Vi valde att börja med några spel där man kunde spel både själv och två och två (förutom att kunna spela online). Det blev GranTurismo Sport, NHL 20, Ratchet & Clank, GTA V och Tekken 7. Hela dagen imorgon bli jag borta och lite upptagen då. :)