Blogg | 18 August 2019

Den där promenaden

Phew! Vilken promenad!

Jag har länge tjatat på Katya om att jag vill ta en långpromenad och hon hörde mina rop på hjälp. Ibland känner jag mig som en husky som behöver vara ute länge för att känna mig motiverad och glad. Och nu fick huskyn promenera.

Inte visste jag att det skulle vara så jobbigt att GÅ 11,5km istället för att springa dessa. Sjukt nog, trots träningskläderna, så fick vi skavsår på fötterna, vilket gjorde upplevelsen till en plågsam sådan till slut.

Men om man tar det i rätt ordning så började vi med att ta en god frukost och bestämma rutten för prommisen. Det blev Brunnsviken runt naturligtvis. På med kläderna och skorna, in i bilen och ut till parken.

Vi började genast med en snabb powerwalk.

Jag skulle nog kunna kalla det för gång-race, för vi turades om att öka tempot tills den andre inte orkade med takten. Lite roligare så.

På vägen mötte vi lite folk som cyklade…

… och badade …

Vi passerade sommaridyllen, men som fanns där mitt i Stockholm.

Bästa staden i världen!

Vi fortsatte. Njöt av omgivningen, sällskapet och drack vatten.

På vägen fick jag klappa fåren och mata dem med äpplen. Fårens reaktioner var riktigt roliga faktiskt. Väldigt sällskapliga var de också.

Mer sånt!! Bäää!