Blogg | 5 August 2019

Middag på The Old Smokehouse

Idag åt vi middag på The Old Smokehouse – ett ställe jag fick tips om från mina kollegor på jobbet. Eftersom vi inte hade några andra planer för dagen bestämde vi oss för att svänga förbi stället och ta en middag ihop med Katya.

Imorse spelade vi badminton med Katyas kollegor, så vad passar inte bättre än att ta en gedigen middag med en kötträtt efter att ha kört slut på sin kropp i en riktigt jämn match? Bilderna på webben såg iaf saftiga ut, så vi gav stället en chans.

Tyckte vi om det? Det var helt OK. Gott, men inte någon wow-känsla tyvärr. Ganska prisvärt. Stället var dock fullt så det verkar dra sin publik ändå.

Det som kan lyftas lite extra är väl miljön vid stället. Liknar Artipelag, men ett mindre område runt restaurangen där man kan ta en kort promenad efter maten och njuta av vattnet/naturen och alla båtar som passerar, vilket vi också gjorde.

Allt som allt en riktigt trevlig kväll främst tack vare sällskapet – det blev en riktig dejt. Efter maten tog vi bilen till en mindre efterfest på Sveavägen – årets upplaga av Classic Car Meet eller vad det heter var i full gång där, men mer om det i senare inlägg. :)