Blogg | 28 July 2019

Stay young and childish…

Min mor har fyllt år! Hurra hurra hurra! Vi firade lite naturligtvis.

Redan kl. 00:00, enligt vår smått tokiga tradition, har jag ringt min mamma för att gratulera henne på födelsedagen och var därmed först att göra det. Hehe.

Kl 07:15 åkte jag Katya förbi min mor med blommorna och den första presenten från oss. Några kramar senare skjutsade vi tillsammans Katya till jobbet och åkte vidare till Nacka strand för lite häng. Vindstilla, sol och värme. Perfekt start på dagen.

Morgonen fortsatte med att vi hämtade upp tårtan och åkte vidare till NK, Åhlens och en till glasögonbutik som jag glömt namnet på. Det var nämligen dags för nästa present som mon mor önskat länge. Det blev ett par solglasögon från Dior.

Sen åkte vi hem och förberedde oss inför kvällens aktivitet som blev en övverraskningsmiddag på Grodan där vi njöt av fint väder, sällskap och mat. Vi hann ta en prommis m Katya på vägen dit. Länge sedan man promenerade vid Stureplan.

Kvällen fortsatte hemma där vi åt upp stora bitar av den tårtan som vi hämtade på morgonen. Den var god. En limecheesecake från Gateau sitter aldrig fel.

En mycket lugn och trevlig dag med nögra mindre överraskningar helt enkelt.

Just ja, kaninen, den var en riktig succé. Gäller att aldrig sluta vara barnslig. ;)