Blogg | 3 August 2017

Hotellinsikt

Bytte duschhandtag hemma igår, bara för att jag lyckades hitta ett oöppnat paket som jag köpte in för jättelänge sedan – ni vet, man har en gång i tiden köpt upp halva Bauhaus och några andra VVS butiker när man själv letade efter ett riktigt bra duschhandtag.

Samtidigt tänkte jag: duschen är ändå det viktigaste när det kommer till hotellupplevelsen, så det är inte hur fin receptionen är eller hur bra frukosten är – inte ens det billiga priset för ett högt värde kan avgöra . Det är hur rent och välplanerat det är i duschen som avgör hur hotellet upplevs. Inte minst strålens styrka, då vissa hotell agerar miljöhotell och stryper styrkan till att duschen liknar snarare en droppställning.

Googlat dessutom lite och hittat följande länk om duschar och länk om duschar, men hittar inte någon information om detta på hotellens hemsidor. Undrar varför? Det är ju så viktigt!

MVH, Snart en hotellgäst