Blogg | 25 July 2017

En aktiv dag

Dagen innan vi åkte till badet i Eskilstuna var jag hela dagen med F.

Jag måste ärligt säga att det är första gången jag agerade pappa och planerade, genomförde och tog hand om allt den dagen. Har väl alltid tyckt att jag själv är ett barn fortfarande, men ansvaret för någon annan är något nytt – i alla fall på den nivån.

Hur som, vi hade en riktigt rolig dag och var lite överallt. Vi hann med att ta en burgare på Vigårda och se Jens Byggmark äta vid bordet bredvid med sin familj. Därefter åkte vi till Cosmonova och såg en film om fiskar och korallreven i Filippinerna. När filmen var slut och maten har hunnit lägga sig i magen tog vi på selen och klättrade riktigt högt. Klättercenter i Sickla is the place to be och jag funderar på att kanske ta ett klippkort där för lite klättring iår. Vore onekligen kul med lite annorlunda aktivitet ett litet tag.

Efter klättringen var vi tvungna att fylla på energidepåerna och tog en glass direkt utanför hallen. Solen var framme ett litet tag så vi njöt till fullo.

Efter glassen – vidare till Ica Maxi och shoppade loss på pizzaingredienser och lite glass igen. Hem och bakade pizzan. Det var då framtanden åkte av och F satt framför spegeln i en timme för att dra loss den stackars tand som hänge lös.

Efter många om och men, lagom innan läggdags, har tanden valt att säga tack och hej och F fick lägga sig i lugn och ro utan att vara rädd för att tanden skulle ramla ut i sömnen…

Ni minns hur det var ett barn? Full rulle hela tiden! Hur mycket energi som helst! Just det – det är det som ger energi!

Tack F, en riktigt rolig dag – det måste vi göra om, inte minst då du var riktigt duktig på klätterväggen, så dit lär vi gå igen snart!