Blogg | 27 January 2015

Hybridstafetten med Toyota Auris Hybrid Executive.

#hybridstafetten
Förbered er på en fullskalig recension och en åktur som berättar om vad en hybridbil är och hur det är att köra samt äga en sådan.

Toyota Sverige AB har dragit igång en tävling vid namn Hybridstafetten som äger rum under 2014/2015 och går ut på att flera bilförare får testa varsin modell av en Toyota Hybrid. Dessa bilar är Prius + Active, Auris Hybrid Executive, Auris Hybrid Touring Sports, Prius Plug-in och inte minst en Toyota Yaris Hybrid Active. Under testperioden som sträcker sig under 30 dagar får respektive förare ge objektiva omdömen kring upplevelsen med varsin bil. Naturligtvis i bild-, text- och videoformat.

aurishybrid

Jag har utsetts till en av testförarna under Februari 2015 och ni kommer kunna följa min upplevelse med Toyota Auris Hybrid Executive. Precis den modellen som på bilden ovan.

Bör noteras på förhand att, ja, inläggen är publicerade på uppdrag av Toyota inom ramen för tävlingen, Hybridstafetten, men är på inget sätt redigerade av dem, utan innehåller endast mina och min omgivningens synpunkter, omdömen och upplevelser med bilen.

Här kan ni träffa tidigare förare och läsa deras upplevelser med Hybridbilarna så länge, och glöm inte att subscriba till min facebook, twitter, instagram och lägga till bloggen till favoriterna.

Inom kort kommer jag att hämta bilen hos en av Toyotas återförsäljare – Europeiska Motor i Rissne som har ringt mig idag har bilen redo för upphämtning inom kort. Så vi ses där snart!