Blogg | 28 January 2015

Tar över stafettbilen. Hos Europeiska Motor i Rissne.

#hybridstafetten

Idag var det dags att hämta ut bilen – en Toyota Auris Hybrid. Stafettbilen som skall provköras i 30 dagar. Det är också den bilen och modellen som alla förare tävlar om i slutet av Hybridstafetten. Nyrekondad och förberedd för äventyr – bilen alltså. ;-)

APF_1064

Träffade trevliga representanter för Europeiska Motor och såg mig omkring. I hallen fanns både privat-, företags- och transportbilarna. Det är också här man kan boka en provkörning av en valfri Toyota.

IMG_9027

Efter lite pappersarbete och kort genomgång var det dags att rulla ut bilen ur hallen – alltid en skön känsla som fler bör uppleva. Det är för övrigt min andra gång jag tar ut en ny bil ur en bilhall och än så länge är det hittills den bästa känslan av de två på grund av att just denna är en miljövänligare hybrid och är en något finare bil med en hel del tillval som jag berättar om inom kort.

APF_1081