Blogg | 20 April 2013

Pushing my own envelope.

Har alltid varit intresserad av mina egna gränser. Idag var det dags att testa, hur mycket kan man egentligen stå ut med fysiskt på en dag?

Dagens började kl 07:00 med en supergod frukost bestående av keso, musli, bär och yoghurt. Vidare till träningen med trevliga gänget (Team Rynkeby) där Marie ställde till med en runda ute på Ekerö som resulterade i 65 km cykling. Mestadels i täten av klungan med Lasse, Håkan och Bela. Gruppen var pigg och vi höll bra genomsnitt.

Hem, byta om och vidare direkt till Mackan. I väntan på Janne har vi hunnit sticka till BMW för att kolla lite reservdelar till min bil och sedan tvätta Mackans fina pizzaracern ;). Då kom Janne och vi slog till med en runda på 18,6 km. Det gick tungt, men jag tog mig runt. Tankarna direkt – aldrig mer, men redan nu så är jag sugen på en runda till imorgon, men det ska bli total vila efter dagens galenskaper.

Dagen avslutade med en pizza och lite kebab samt en film hos Janne.

Nu är det dags för lite relax och sen sova, för att möta morgondagens utmaningar. Älskar’t!

Och ja, Marie bangade på en tripp till Uppsala. Aj aj. ;)