Blogg | 29 March 2013

Going Social Media on a pro level

Dagen så långt har i princip gått åt att bemästra mina skillz inom programmering. Vaknade helt pigg kl 5:40 och i brist på annat utvecklat några sidor och Page Tabs åt Team Rynkeby Sthlm. Samtidigt har jag försvunnit i kodens värld och kan nu påstå att jag kan hantera social media på en mer avancerad nivå där även programmering ingår. Level up. Typ.

Den gamla nörden i mig har vaknat och jag funderar på att programmera om min egen sida för att öka användbarheten något. We’ll see.

Bjuder på lite kod när jag ändå är i farten. ;)

<script type="text/javascript">
window.fbAsyncInit = function() {
FB.Canvas.setAutoGrow();
}
</script>

<script type="text/javascript">
window.fbAsyncInit = function() {
FB.Canvas.setAutoGrow();
}
// Do things that will sometimes call sizeChangeCallback()
function sizeChangeCallback() {
FB.Canvas.setSize({ width: 810, height: 465 });
}
</script>