Blogg | 1 February 2013

Vallakväll med Volkswagen

2013-01-31. Exakt 30 dagar kvar till start av årets upplaga av Vasaloppet. Lägligt nog bjudet Volkswagen och partners upp till en Vallakväll i sina lokaler i Akalla / Kista.

Platschefen för VW välkomnar publiken. Det var cirka 300 personer som under kvällen fick tips och information om markandens nyheter inom kosttillskott, kläder, skidor, valla, teknik och naturligtvis bilar.

1

2

 

Alla deltagare fick en utomordentlig utbildning kring hur man tar hand om skidorna, lägger på glidvalla och klister.

3

Det bjöds på korta filmer om bl.a Vasaloppet och kort info från loppets representanter.

4

Eftersom det hela pågick under cirka 3 timmar kunde man finna tid att titta igenom VWs bilnyheter som fanns på plats i hallen. Positivt överraskad av nya “up!”. Bensinsnål, rymlig, riktigt fina detaljer på insidan och tuff på utsidan. Startar från endast 128 000.- och enligt mig en otroligt prisvärd bil om man tittar på specifikationerna.

5

Kvällens höjdpunkt var dock Passat Alltrack – 4-hjulsdrivna VW och naturligtvis det perkefta valet för färden upp till Sälen.

6

7

8

Sponsorerna var på plats och hade fina erbjudanden. Här – Fischer med klassiska- och skejtskidor.

9

Enervit – det italienska märket som tillhandahåller kosttillskott före, under och efter loppen. Officiell dryckesleverantör för loppen som Vasaloppet och Vätternrundan.

10

Alla småsaker fanns där för den kräsna publiken.

11

12

“Attention to detail” på hög nivå. Bra jobbat VW, Fischer, Enervit, Swix, Craft & Vasaloppet.

13

Tack till Petra Zielinski för fototillstånd under kvällen.