Blogg | 1 October 2012

Återhämtning

Efter DN Halvmarathon har jag blivit sjuk. Inga mediciner hjälpte för att vara på topp igen och kunna delta i Lidingöloppet. Träningen och uppladdningen kunde inte genomföras som man önskade och därför fick jag ta beslutet som jag aldrig gjort tidigare.

Jag avbröt deltagande i Lidingöloppet för att kunna återhämta mig. Tufft beslut då min satsning kring En Svensk Klassiker fick stryka med, även om jag tänkter genomföra Vasaloppet / Öppet spår nu i vinter.

Jag behövde återhämtning helt enkelt. Återhämtning efter förkylningen som vägrade släppa en bra stund.

De goda nyheterna är att jag nu är åter på banan och påbörjat satsningen mot nya tävlingar – näst på tur är just Vasaloppet (kanske klämmer in någon till tävling emellan också). Gymbesöket har aldrig suttit så fint och jag har insett hur mycket jag har saknat maskinerna nu när man har tränat löpning och cykling under en hel sommar.

Gainomax kom in i bilden då jag måste vara snabbt tillbaka i spåret utan att säcka efter efter första passet.

Imorgon-pass två på g.

20121002-182447.jpg

20121002-182457.jpg

20121002-182506.jpg