Blogg | 28 April 2012

88,80km Bikerun. Sthlm – Ekerö – Stenhamra

Idag har jag lyckats dra ihop ett litet gäng från Cykla.se. Likasinnade och cykeltokiga. Dagens runda ihop blev 88,80km ut mot Ekerö. Första gången jag cyklade åt det hållet och dagens runda var helt värd det, dessutom i gott sällskap. Grymt sköna och bilfria vägar.

Första mötet på Kunsholmen med J. Sen mot Brommaplan för att möta J. Sen raka vägen ut mot Ekerö.

Väl framme var det dags för lite fika i solen för att hämta andan. Genomsnittet var ganska bra hela vägen.

Längs med hela vägen var det ett otal cyklister som vi mötte. Även på Ekerö stannade vi och snackade med några som som det senare visade sig höll cirka 3ggr så högt tempo som oss. Rent generellt syns det på kläderna. Ju mer färger och logotyper – desto snabbare är cyklisten.

Vi fortsatte med att trampa.

Nästan 25km/h i genomsnitt.

Soligt hela vägen! Väldigt skönt!

24,53km/h i genomsnitt under 88,80km tur. Helt ok.

Done for the day! Imorgon är det Arlanda. Samma gäng, samma cyklar och förhoppnigsvis samma väder. Vi kör!