Blogg | 26 April 2012

Gainomax Sports Team – Sponsrad av Gainomax

Från och med idag och fram till 2012-06-28 är jag en del av Gainomax Sports Teamet. Det meddelade representaten för Gainomax i Sverige per e-post till mig.

 

 

Teamet består av 20 träningstokiga personer som ska delta i Vätternrundan 2012. Alla vi tränar hårt inför tävligen och framfarten kan man följa här:  http://gainomax.com/sports-team/ . Teamet sponsras av Gainomax och Norrmejerier under denna period, vilket också kommer att synas i min blogg, på min facebook och twitter (följ @aapersson). För alla inlägg införs en ny tagg – Gainomax Sports Team – som man kan använda för att se hela resan.

 

 

Från och med idag blir det alltså inga bananer för min del. “Bananas are for monkeys!“, säger de. Vilket också betyder att om ni under dessa 10 veckor fram till 2012-06-28 ser en banan någonstans på någon av bilderna i bloggen (bananer kan finnas var som helst på bilden) och kommenterar denna så lovar jag att spela in en video om hur jag gör minst 50 “straffarmhävningar”.

Nu kör vi!