Blogg | 1 April 2012

Träning, tävling och sponsorer (Gainomax Sports Team)

Efter en hel vinter med träning inomhus och redan med ett par vändor ute, både joggning och cykling, är vi nu i slutfas med att trimma på det man inte hade en aning om att man skulle göra för ett år sedan.

Det är 75 dagar kvar till Vätternrundan. Allt började såhär: http://www.alexpersson.se/blogg/?p=1018
och fortsatte ungefär såhär: http://www.alexpersson.se/blogg/?p=1022

Samtidigt är jag i full gång med att designa och producera dräkter till vårt stall. Hittills har vi tre sponsorer som stödjer vår satsning och deras logotyper kommer att tryckas på våra dräkter. Stor eloge till våra partners som stödjer den hårda träningen, hälsosamma livsstilen och supporterar tävlingsinstinkterna inom oss. Mer om sponsorerna lite senare och i ett eget inlägg för att visa på hur stolta vi är över de när den listan är helt klar!

Än så länge har vi inte kommit på något namn till vårt stall, men varför inte bli en del av Gainomax Sports Team nu när de ger en en chans och lyfta vår stora satsning, som sammanlagt kostat alla oss än så länge ca 160 000 SEK (alla nya cyklar, utrustning, träning, återhämtningsmaterial osv), till en ännu mer  allvarlig och “pro” nivå? Vätternrundan är ändå redan vårt enda samtalsämne inom laget.

Jag tror att det blir roligt och intressant att se hur 6 personer utan någon kunskap inom idrotten som sådan tar an en så avancerad utmaning, sätter upp mål och tävlar (om än inom laget) för att ta hem vinsten och generellt få en bra overall tid under loppet. Ett helt år har spenderats på hård träning och påverkat våra liv ganska mycket, vilket är enormt kul. (på tal om tävlingar och utmaningar, så är jag redan anmäld till DN Halvmaraton ’12, vilket känns underbart och målet är att slå förra årets PB) Att kunna göra det på ett korrekt, givande och spännande sätt kräver en hel del – och vad roligt vi har haft på vägen!

Kan tillägga att:

  • Vi förstår att kroppen behöver rätt återhämtning.
  • Vi förstår att man har 30 minuter på sig efter träning att fylla på med protein och kolhydrater.
  • Vi vill maximera effekten av vår träning (även efter vår satsning).
  • Bananas är för monkeys.

 

Nåväl, här får ni en titt på våra dräkter (white on black) än så länge och Gainomax får gärna kontakta mig på alex@alexpersson.se

 

http://gainomax.com/sports-team/

alex@alexpersson.se