Blogg | 27 February 2012

Baby steps to world domination.

En okänd plats någonstans i Stockholm. Dämpad belysning med starka strålkastare riktade mot scenen. En massa publik. Alla står. Ovationer. En del visslar, de flesta jublar. Alla ler. Man kan ana viskande i publiken.
Strålkastarna är samlade kring en punkt på scenen. Där står…

Jag.

 

Ja ja, jag har bara läst en rapport från Civilekonomerna per 2011. Tre år efter examen. Och vilka är de vanligaste arbetsområdena för civilekonomerna.

Nu kan jag med säkerhet säga att jag har det bästa jobbet. Vem kunde ens tveka? Du? Inte jag! Under mina år i tjänst har jag provat på det mesta ur listan och lite därtill. Jag har genomgått en gedigen utbildning ute i verkligheten, på ett inom sin bransch ledande internationellt företag. Jag har verkligen lärt mig en hel del. Jag tackar. Verkligen. Ett år här är 4 år bakom en skolbänk. Om ens det.

Ovationer fortsätter, nu även från min sida. Jag vill tacka min mor, mina chefer och de som arbetat med mig hittills.

Tack.

Nu är det dags att fortsätta med utvecklingen.
“Baby steps to world domination.” (c) N.P. ;)