Blogg | 14 December 2011

Nya grannar

Idag har jag fått nya grannar. Eller rättare sagt sambosar. Bild nedan.

Hade jag tagit en bild på mig skulle jag se ut som värsta tonåringen som har skaffat sin första flickvän. Glad som en gnu med ett konstigt leende över att det numera står en 46-tums TV i rummet och en Samsung Galaxy S platta i handen.

På tal om nya grannar så har jag igår träffat min granne – en trevlig tjej vars kille verkar äga ett musikbolag, för de har en löjlig klisterlapp på dörren som säger DMG där MG står för Music Group i transkriberingen på lappen intill…
Det intressanta är att än så länge har jag inte hört ett enda pip från deras lägenhet. Antingen är väggarna tjocka eller så spelar de ingen musik där inne. Och gör inget annat för den delen.

Nu ska jag installera en massa appar och jämföra Apple och Android. Än så länge ser jag att Android har sämre typsnittshantering och är långsammare än Apple Iphone 4, men vi ska se om man kan optimera något och få ut mera saft ur Galaxyn.

Tjipp tjopp för idag.
P.S. Spinningpasset inför Vätternrundan satt som en pannkaka i taket. Nästa gång ska jag inte ta i lika hårt utan bara sätta mig mitt framför en instruktör som cyklar stående, lite lätt böjd, med djup urringning. Allvarligt – det stör när det är för mycket som trampar på en cykel upp och ner, men passet går fort fram ;)