Blogg | 13 December 2011

WorldClass i Sumpan

Ja. Jag har återupptagit gymmandet. Nu när det är lagom kallt för att jogga samt lagom slaskigt för att cykla inför Vätternrndan har jag slagit mig till ro nere på ett gym. Mitt i Sumpan. Sundbyberg that is.

Efter ett lite längre uppehåll var det dags att hitta dagsformen och träna ännu hårdare inför Vätternrundan. Idag blev det lite fria vikter. Imorgon är det spinning. Bakom något söt tös, eller ja, bakom en fet svettig gubbe som trampar ur sig sina sista rörelser så hårt att det till och med gnisslar mellan fettvalkarna. Likt sist alltså.

Nåväl. Jag har till mitten på Juni 2012 att komma i form. Tiden är knapp ch jag känner mig som bodybuildern på bilden nedan. Javisst – det är väldens minsta bodybuilder för de som inte visste det.

Ajö. Pump it up suckers!