Blogg | 8 November 2011

Journalistik. Steg 1

Jag har sedan länge funderat på vad jag skulle göra om jag inte valde att bli ekonom.

Journalist. Jag har ju trots allt varit fotograf och hur svårt kan det vara att vara en journalist? Mkt svårt är svaret. Nu vill jag finputsa på de kunskaper jag har samlat på mig och ta det till en ny nivå. Nu letar jag efter lite literatur att spendera kvällarna med för att kunna komma upp på en rimlig (hur det nu än möjligt med självstudier) nivå och lära sig allt från yrkesetik till retorik.

Det får bli ett hobby som jag ska ta vidare ni en lite roligare nivå med hjälp av bloggen.

Vet att några av de som läser det här är duktiga journalister som jobbar på redaktioner runtom i Sverige, så jag vore ytterst tacksam för alla tricks o tips från er erfarenhet. Tack.