Blogg, Resa | 13 November 2018

CPH regular

Jag är numera ofta i Köpenhamn. All business – som någon sorts veckopendling, men ändå inte. Så tänkte att jag kan ju passa på och bjuda på några bilder från CPH, dessa är tagna på väg till jobbet en ganska vacker och blåsig morgon.

Att pendla till Köpenhamn är för övrigt något som många svenskar gör, men att det skulle vara så enkelt, ibland tom enklare än att ta sig till city med tunnelbanan visste jag inte förrän jag fick turen att prova detta. En taxi som hämtar och lämnar mellan hemmet och kontoret med en flugtur där emellan – hur smidigt som helst (förutom säkerhetskontrollen som får en att välta ut hela väskan på ett rullband). Restiden är inte så lång, speciellt om vädret är bra och flyget är inte försenat – dörr till dörr på cirka 2,5 timme inkl väntetiden vid gaten.