Blogg | 3 September 2018

Om att skaffa en väska…

Vem kunde tro att jag skulle få dille på att skaffa en väska, nu när det är kostym som gäller varje dag. Har letat som galning. NKs alla butiker, online och offline, Mall of Scandinavia och återigen online… Det finns några få bra väskor som jag sparar nedan, mest för min egen skull, för att senare kunna hitta och ta den som känns bra efter en kortare betänketid.

Vilken av dessa är mer klassisk och rymlig? Vad ska man ha i en sådan förutom datorn – får typ träningskläderna plats där (jag vet att jag är galen, men why not om det verkligen går?) 

Vill inte släpa på en stor träningsväska – det ser så ansträngande ut och att ha en träningsväska till jobbet varje dag med endast en dator de tillfällen man har en cheat day känns, ärligt talat, sådär…

Fastnade för denna. En Hugo Boss Traveler Doc.

Men det finns en hel uppsjö av liknande väskor som också ser ganska bra ut. Vilken ska man ha?

Tiger of Sweden är ett exempel bara…