Blogg | 18 April 2018

Mätningar

Har mätt ihjäl mig idag.

Aktier som går upp – mätte avkastningen och vad man ska sälja dessa för.

Garmin 5X data som flödar in är massiv (grymt klocka!) – hur många gånger jag har vänt mig inatt samt hur långt jag har sprungit igår med allt som tillhör (hur kunde jag leva utan den informationen?).

Vill springa Jämtlandstriangeln, så mätte även det och hur lång tid det kan ta om man ska springa hela någon gång under sensommaren med en kollega från jobbet. Tydligen två dagar inkl resa t/r. Vi får se om det blir av.

Kostym – passformerna och hur mycket man ska lägga ut och sy in här och där. Blir spännande vad skräddaren återkommer med.

Kaloriåtgången samt vikten – skönt att apparna har lärt sig att korsköra informationen så Garmin appen samt appen som är kopplad till Wifi matar informationen till MyFitnessPal för en snygg sammanställning.

Jobbar som Business Controller idag – det tillhör vardagen, men vad exakt jag mätte är konfidentiellt naturligtvis.

Nu mäter jag antalet timmar som är kvar tills jag måste sova och inser att jag måste hinna med fler grejer idag. Hörs sen. :)