Blogg, Träning | 26 July 2017

Access Rehab omdöme – kiropraktor och naprapat i Stockholm

Det är viktigt att hand om kroppen. Speciellt om man tränar, och även om den träningen inte är så regelbunden. Själv har jag kört några lopp – både Stockholm Marathon och Vätternrundan har varit på agendan nyligen – med tätt träningsschema inför och emellan loppen. Det sliter på kroppen och en service är viktig just vid dessa tillfällen.

Jag har under träningspassen känt av knät och efter större ansträngning har det gjort ont och ömmat rakt under knäskålen. Jag har försökt träna upp musklerna kring knäna, men resultatet kommer inte så snabbt, däremot vill man ha en snabb och professionell åtgärd på detta så man inte behöver tappa träningstempot under sommaren. Googlar man på symptomen utan att veta kan man till slut landa i att man har en hjärntumör, artros och att det är ärftligt redan från neandertalarna som sprang mycket när de jagade – att man därmed skall röntgas, marinera sig i Voltarén och gå endast i nödfall.

Jag tog steget vidare och letade efter proffshjälp istället. Efter en research bokade jag tid hos Jonatan Lundevall på Access Rehab i Stockholm. Fick tid omgående.

Vi gick igenom en massa under besöket och förutom tips och tricks fick jag återställda höfter så att benen blev lika långa igen samt att smärtan i knät försvann. Jag ska nu testa att springa enligt instruktion från Jonatan och se hur det hela utvecklas, men har redan nu känt av att jag går bättre utan att stödja mig på ena benet för att kompensera för skadan och belastningen.

Riktigt bra hjälp från Access Rehab – därav detta inlägg med bra omdöme, som är inte sponsrat av någon. Jag har betalat min tid själv, privat.