Blogg | 4 December 2016

Go Lego! – The kid in me.

Ibland, trots att man är vuxen…

Ja, jag är 29 år, men…

Lego! Det är ordet som får mig att le, bli nyfiken och återuppleva den barnsliga glädjen. Karriär, familj, barn, bil, hus, pengar, resor… Det är inte sällan man hör ordet stress och att ledig tid är lyx. Lego är ändå lyx! En blandning av upplevelsen när man kan unna sig en bok, en utmaning för att få ihop de 1500+ detaljerna på rätt plats samt en känsla av “bedrift” när man ser en färdigbyggd modell.

Jag fick min första Lego när jag var… kanske 5-6 år gammal. Nu, cirka 23 år senare kan man ändå unna sig en och annan modell. OK, jag erkänner, det har blivit endast två stora modeller det senaste halvåret – mest för att Lego har gjort ett bra jobb, men det räcker gott och väl för att kunna känna sig lycklig och få nog av de små bitarna på ett bra tag. Det var spontanköp från min sida – en rolig grej helt enkelt.

Nu känns det ännu bättre att kunna ge bort den upplevelsen och ge Lego i julklapp. Dagens julklappsjakt resulterade i nedan 24h Le Mans racer.

Själv kommer jag nog alltid att förbli ett barn innerst inne – vem vet om jag någonsin kommer springa in i Lego Store och beställa deras värsting – Porsche 911 GT3 RS… Det gäller att ha vissa drömmar kvar antar jag.